Onderhoud & APK

APK:

 

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een wettelijk verplichte technische controle van de auto, waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. 

 

Onderhoud en reparatie:

Voor vakkundig onderhoud en reparatie aan uw auto bent u bij De Auto Compagnie aan het juiste adres. Om uw auto in topconditie te houden is het belangrijk om naast de verplicht APK-keuring ook onderhoud uit te laten voeren. Regelmatig onderhoud verlengd de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. 

 

Vervangend vervoer:

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze premium leenauto’s  als uw auto bij ons is voor onderhoud, APK of reparatie.


Automaat spoelen

Automatische transmissie onderhoudt:

 

Een automatische versnellingingsbak vergt specifiek onderhoud. Merken pretenderen dat er "lifetime" olie in de versnellingsbakken zit. Echter is gebleken dat het niet te goede komt aan uw automatische transmissie. Laat de automaat daarom periodiek spoelen en verversen, preventief om soepel te schakelen en om toekomstige slijtage/schade te voorkomen. 

 

De Autocompagnie beschikt over een geavanceerd spoelautomaat van Eurol met een krachtig reinigingsproces waarmee wij uw automaatbak spoelen, reinigen en voorzien van verse olie. Het spoelen gebeurt op een dynamische manier waarbij de oude vloeistof in combinatie met een krachtige reiniger door het hele systeem, inclusief de koppelomvormer, wordt gepompt bij een draaiende motor. 

 

Wij maken uitsluitend gebruik van merk specifieke olie van Eurol & ZF. 

Indien mogelijk vervangen we tenslotte het ATF-oliefilter.

 

Benieuwd naar de kosten? Klik hier voor een offerte op maat.